Geert-Jan Procee

Retorisch strateeg

Geert-Jan Procee (Groningen, 1973) is retorisch strateeg. Ik ben expert in de theorie en praktijk van het goede spreken. Ik help mensen en organisaties effectiever te handelen. De basis van leiderschap en maatschappelijk succes komen door voor een groep te gaan staan en te zeggen wat er moet gebeuren. Dat is de krachtigste en belangrijkste vorm van overtuigingskracht. De klassieke retorica is het krachtigste instrumentarium om  dit te analyseren en om erin te trainen.

Geert-Jan Procee werkt aan een wereld waarin mensen beter spreken. Dat doe ik door zelf te spreken, door mensen en organisaties daarin te trainen, en door advies te geven.

Retorische vaardigheden helpen je om overtuigender je doelen te bereiken. Het helpt je beter over de inhoud na te denken, die beter vorm te geven in woorden en die woorden beter over het voetlicht te brengen.

Ik vind het belangrijk om onafhankelijk te opereren, zodat het werk dat ik aflever effectief, menselijk en relevant is. Daarbij baseer ik mij op inzichten uit de klassieke retorica.

Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels.

Wat doe ik?
  • Ik spreek
  • Ik adviseer
  • Ik train
  • Ik schrijf
Advertentie